بهمن پرویزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه برخی از واحدهای صنعتی در سطح استان اصفهان مراحل پایانی ساخت خود را میگذرانند، افزود: بسیاری از واحدهای جدیدالاحداث صنعتی در سطح استان اصفهان هماکنون مراحل پایانی ساخت را میگذرانند اما به دلیل محدودیتهای موجود در استفاده از تسهیلات بانکی با مشکلاتی مواجه شدهاند.
وی با اشاره به اینکه تعداد بسیار زیادی از پروژههای صنعتی در دست احداث در استان اصفهان وجود دارد، اظهار داشت: سرمایهگذاران حوزههای مختلف بخش صنعت استان اصفهان هماکنون در حال احداث 230 پروژه صنعتی هستند.
سرپرست سازمان صنایع و معادن استان اصفهان با اشاره به پیشرفت فیزیکی احداث این تعداد پروژه صنعتی در سطح استان، تصریح کرد: این 230 پروژه صنعتی تاکنون تا بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشتهاند در حالیکه بسیاری از پروژههای دیگر نیز در حال احداث هستند که زیر 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشتهاند.
وی با تاکید بر اینکه پروژههای نیمه تمام ازجمله مشکلات مهم سازمان صنایع و معادن استان اصفهان محسوب میشوند، اضافه کرد: این سازمان اولویتهای اساسی خود را بر اساس تکمیل و احداث کامل این مجتمعهای صنعتی قرار داده تا به ظرفیت و پتانسیل تولیدی استان افزوده شود.
پرویزی با تاکید بر اینکه اختصاص تسهیلات بانکی به خوبی میتواند مشکلات واحدهای نیمه تمام صنعتی استان اصفهان را مرتفع کند، تاکید کرد: در صورتیکه منابع اعتباری این واحدهای صنعتی از سوی بانکها تامین شود در آینده نزدیک شاهد افتتاح و بهرهبرداری از آنها خواهیم بود.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه یکی از اولویتهای سازمان صنایع و معادن استان اصفهان، نهادینه کردن مبحث پژوهش در حوزههای مختلف صنعت استان است، بیان داشت: با جدیت تمام اعتقاد داریم که بهرهگیری از تواناییهای پژوهشی در حوزه صنعت میتواند راندمان و بهروری مجتمعها و واحدهای صنعتی سطح استان را افزایش دهد.
سرپرست سازمان صنایع و معادن استان اصفهان ادامه داد: استفاده از مباحث پژوهشی نه تنها موجبات افزایش راندمان کاری را فراهم میآورد بلکه سرمایهگذاران را یاری میکند تا با دقت و حساسیت بیشتری در حوزههای مورد علاقه برای فعالیت وارد شوند و به فعالیت بپردازند.
نظر شما